Yhtiö

Anfra OyKatso lisää

addressOsoiteRuotsiSuomi
type Työn muotoKokopäiväinen

Työnkuvaus

Vi letar efter en Platschef/Arbetsledare till vårt professionella team för att stödja tillväxten i vårt företag. Anställningen är på heltid och tillsvidare.

 

Anfras senaste projekt inom infrastruktur och betongkonstruktion har inkluderat byggprojekt inom skogs-, såg- och energiindustrin i Finland. Företaget expanderar nu till norra Sverige och vi söker nyckelpersoner till vår växande verksamhet. 

 

Din arbetsuppgift kan, beroende på din kompetens, vara antingen platschef eller arbetsledare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda och övervaka projekt och dess personal. Som platschef kan din arbetsvecka även inkludera administrativa uppgifter och att stödja försäljningen med din expertis inom byggbranschen.

 

Den person vi söker har tillräcklig utbildningsbakgrund (diplomingenjör, civilingenjör, tekniker, byggmästare) och erfarenhet av krävande betongkonstruktioner inom exempelvis energi-, industri- eller brobyggnad. Dessutom önskar vi att sökande har en positiv och hälsosam inställning till arbete, språkkunnighet och en glimt i ögat. Då projekten kan vara runt om i norra Sverige eller Finland söker vi dig som trivs i en omväxlande arbetsmiljö och har möjlighet att befinna dig på resande fot flera dagar per vecka. Du behöver ha B-körkort, behärska svenska och finska i tal och skrift samt ha god datorvana då Anfra är ett digitaliserat företag.

 

Arbetet börjar hösten 2023. Lön enligt avtal.

 

Ytterligare information om tjänsten tillhandahålls av Kai Kaarlejärvi, +358 40 512 0127, kai.kaarlejarvi@anfra.fi

 

 

Anfra som arbetsgivare

 

Vi har över 150 betongbyggnadsproffs som arbetar runt om i Finland. Vår organisationsstruktur är platt och onödig hierarki undviks i högsta grad. En god arbetsmiljö och sammanhållning lyfter fram det bästa hos oss alla. Omfattande förmåner och modern ledning gör oss till ett utmärkt val på arbetsmarknaden.

 

98,7 % av våra anställda rekommenderar Anfra som arbetsplats.

 

Vi håller fast vid en rolig atmosfär och förmånerna finns i överflöd. Du hittar dem på vår webbplats: https://anfra.fi/rekrytointi/

 

 

 

 

 

 Ansök nu! 

Refer code: 218937. Anfra Oy - Edellisenä päivänä - 2024-03-01 07:48
Ihmiset myös etsivät

Anfra Oy

RuotsiSuomi

Jaa työpaikkoja ystävien kanssa